HOCHEI: Bogdan Popa: ”Încercăm să facem un lucru bun din… nimic”

59
sursa foto: facebook.com
La finalul jocurilor cu SC Miercurea Ciuc portarul de la Dunărea, Bogdan Alexandru Popa, a vorbit despre cele două jocuri cu echipa din Harghita, pierdute de Dunărea cu scorul 3 – 4. ”Se întâmplă, încercăm să trecem peste momentele grele de la echipă, tot ce se întâmplă cu clubul. Ciucul este este cea mai bună echipă din campionat, liderul neînvins. Noi încercăm să ne găsim liniile, am avut un jucător care s-a accidentat, s-au stricat liniile, încercăm să facem un lucru bun din… nimic, momentan din păcate”, a spus Bogdan Popa.  

Despre atmosfera de la echipă Popa a spus: ”Atmosfera la echipă este grea. Lipsa de jucători, lipsa de bani se simt. Este un sport în care este nevoie de siguranţă financiară şi de jucători străini care să ne ajute, mai avem destule locuri libere, cel puţin două, dacă nu unul prin rotație. Săptămâna viitoare, avem promisiunea că cele două locuri se vor umple vor veni doi jucători în probe, să vedem dacă vor rămâne. Încercăm să mergem mai departe, să strângem puncte, să salvăm ce mai poate fi salvat, ca să nu avem probleme cu intrarea în play-off”

Legat de calificarea în play-off Bogdan Popa a spus:  ”Mai sunt destule meciuri până atunci, putem să câştigăm, am demonstrat că putem să ne mobilizăm şi putem să jucăm şi cu echipele bune aşa cum trebuie să jucăm. Trebuie să ”furăm” puncte de peste tot, cum am încercat şi în cele două jocuri cu SC Miercurea Ciuc”, a mai spus Bogdan Alexandru Popa. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal