HOCHEI: ”Dublă” la Gheorgheni, cu Progym, pentru Dunărea

7
Hocheiștii de la Dunărea au programate în acest final de săptămână, vineri – sâmbătă, 1 – 2 decembrie, în ambele zile începând cu ora 18.30, două meciuri la Gheorgheni, cu Progym în Campionatul Național de Seniori. Gălățenii 
Cele două jocuri din Harghita sunt importante pentru gălățeni în încercarea lor de a ocupa ultimul loc de play-off la finalul sezonului regulat. În clasamentul la zi din Campionatul Național Dunărea este pe locul patru, ultima poziție care asigură prezența în play-of, cu 23 de puncte din 17 jocuri, în timp ce gazdele ”dublei” sunt pe locul doi în clasament cu 54 de puncte din 18 jocuri. Poziția ocupată de Dunărea este conjuncturală, Steaua – principala contracandidată pentru locul de play – off, locul 5 cu 18 puncte din 17 jocuri, mai are de jucat patru meciuri cu cei de la Sportul Studențesc, primele două în această perioadă 2 – 3 decembrie. De altfel, ocupanta locului patru la finalul sezonului regulat va fi stabilită în urma celor două jocuri Dunărea  – Steaua, 8 decembrie, la Brașov, și 10 decembrie, la Galați, cele două jocuri cu Steaua fiind ultimele din acest an, din Campionat, pentru Dunărea.  

”Nu avem jucători indisponibili pentru cele două jocuri de la Gheorgheni. Ne propunem să câștigăm meciurile cu Progym, pentru a ne califica în play-off. Știu că va fi greu, cei de la Progym au echipă bună, chiar dacă au pierdut un meci cu cei de la Steaua”, ne-a spus directorul CSM Dunărea, Mihai Brandabur, despre ele doua jocuri de la Gheorgheni.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal