HOCHEI: Dunărea – prestație solidă, dar fără puncte cu SC Miercurea Ciuc

37

Hocheiștii de la Dunărea au oferit o nouă replică solidă liderului neînvins din Campionatul Național, Sport Club Miercurea Ciuc, în al doilea meci al ”dublei” de la galați. La fel ca în jocul de vineri Dunărea a cedat la limită, scor 3 – 4, jocul cu harghitenii, chiar dacă în final Dunărea a jucat minute bune în superioritate numerică. 
SC Miercurea Ciuc a intrat în avantaj, scor 1 – 0, la prima pauză. Contrar cursului jocului, Dunărea a dominat debutul de meci, harghitenii au deschis scorul în minutul 11 al jocului. După a doua treime SC Miercurea Ciuc ava avantaj, scor 4 – 1. Harghitenii au reușit un parțial 3 – 0 în primele nouă minute ale reprizei, drept pentru care banca tehnică a gălățenilor a reacționat, iar portarul Bogdan Popa i-a luat locul lui Arnold Laszlo între buturi, o decizie ce s-a dovedit mai mult decât inspirată Popa a încheiat jumătatea de meci în care a apărat fără gol primit. Dunărea a revenit pe tabelă la jumătatea treimii secunde prin fundașul Timur Rasulov, din pasa lui Marius Mărcuș, grație unei superiorități numerice, scorul după două reprize fiind 1 – 4. În debutul ultimei treimi Dunărea a marcat pentru 2 – 4, Donatas Kumeliauskas a înscris din pasa lui Lorincz Levente. În partea secundă a treimii Dunărea a jucat în mare parte cu om în plus. Prima dată gălățenii au fructificat momentul de om în plus, Goga, din pasa lui Kumeliauskas au apropiat Dunărea la doar un gol cu 11.54 înainte de final. Chiar dacă au avut chiar și 1.48 minute de dublă superioritate, iar cu 1.23 au scos și portarul gălățenii nu au reușit să marcheze golul egalizator. Șuturile lansate de Goga, Flinta, Mărcuș nu l-au învins pe Ruczuj, iar când portarul harghitean a fost învins Kumeliauskas a trimis în bară pucul a ricoșat din bară sub portarul harghitean. 
Dunărea:  Laszlo Arnold, Bogdan Alexandru Popa – portari; 
Goga Attila, Hildebrand Szabolcs – Flinta Botons, Pal Zsombor – Timur Rasulov, Ciprian Țapu – Tamas Nandor – fundași; 
Donatas Kumeliauskas, Anton Butochnov, Andriy Butochnov – Anton Cristian Popa, Szocs Szabolcs, Robeert Krajci – Marius Mărcuș, Valentin Aleksiuk, Alexandru C. Munteanu, Lorincz Levente – atacanți; 
Antrenori: Vitali Donika și Mihai Brandabur. 
Pentru Dunărea urmează o pauză destul de lungă, următoarea etapă dublă în Campionatul Național este programată pentru 1 și 2 decembrie, la Gheorgheni, cu Progym, conform programării FRHG. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal