HOCHEI: Dunărea s-a impus și în ultimul meci al sezonului cu Sportul

29
Ultimul meci al sezonului cu hocheiștii de la Sportul Studențesc a fost câștigat de Dunărea cu scorul 10 – 2, distribuția scorului în cele trei reprize fiind: 3 – 0, 4 – 1, 3 – 1. Cu patru puncte, două goluri și două pase decisive, Anton Butochov a fost el mai bun marcator al jocului. Ceilalți realizatori de puncte de Dunărea au fost: Lroincz Levente 3 puncte (2 + 1), Mykola Kolyada 3 p (1 +2), Valentyn Aleksiuk 2p (2 pase), Anton Cristian Popa 2p (1+1), Donatas Kumeliauskas 2 goluri, Vladimir Romanenko 2 pase decisive, Andriy Butochnov 2p (1+1), Remus Gheorghe un gol, Dragoș Petrică o pasă decisivă.    
Dunărea: Bogdan Alexandru Popa, Laszlo Arnold – portari; 
Ciprian Țapu, Timur Rasulov – Pal Zsombor, Vladimir Romanenko – Tamas Nandor, Timnur Rasulov – fundași; 
Valentyn Aleksiuk, Mykola Kolyada, Donatas Kumeliauskas – Anton Cristian Popa, Dragoș Petrică, Remus Gheorghe – Anton Butocnov, Lorincz Levente, Andriy Butoichnov – atacanți; 
Cristi Munteanu și Vitali Donika – antrenori. 
După ce în jocul de ieri pentru Dunărea a debutat fundașul ucrainean Vladimir Romanenko, în meciul de duminică a revenit pe gheață pentru Dunărea atacantul ucrainean Mykola Kolyada. De altfel, ”dubla” cu Sportul a fost prima pe banca tehnică  a antrenorului principal Cristi Munteanu. 
În clasamentul din Campionatul Național de Seniori Dunărea este pe locul trei cu 23 de puncte din 17 jocuri, șase jocuri în plus față de Corona Brașov, locul 4, cinci puncte mai mult decât principala contracandidată la ultimul loc de play-off Steaua (”militarii” mai au de jucat patru meciuri cu Sportul). Pentru Dunărea urmează două jocuri la Gheorgheni, cu Progym, 1 – 2 decembrie. Pe teren propriu Dunărea va juca la 10 decembrie, cu Steaua. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal