HOCHEI: Mihai Brandabur, despre situația la zi de la CSM Dunărea

30
Chiar dacă la finalul lunii septembrie Consiliul Local Galați a aprobat rectificarea bugetară pentru cluburile sportive din oraș, detalii aici, alocările financiare întârzie să fie repartizate către cluburi. Legat de situația de la secția de hochei de la Clubul Sportiv Municipal Dunărea Galați, directorul clubului, Mihai Brandabur, ne-a declarat: ”Avem probleme cu plățile pentru că Primăria se pare că are probleme cu colectarea. Avem bugetul aprobat la rectificarea bugetară a Consiliului Local, așteptăm repartizarea lui. Nu doar la clubul nostru sunt probleme cu banii și celelalte cluburi din Galați întâmpină aceleași probleme din cauza întârzierii plăților de către Primărie”. 
”Restanțele salariale sunt pe două luni, august și septembrie, pentru că pe luna octombrie plățile trebuiesc făcute până la data de 15 noiembrie. Săptămâna asta vom rezolva problema salariilor restante pe luna august, iar săptămâna viitoare pe luna septembrie”, ne -a spus Mihai Brandabur despre situația restanțelor.   
Despre situația lui Adrian Irimia, jucător accidentat recent, la unul din meciurile cu Steaua, directorul Mihai Brandabur a spus că lipsa asigurării medicale este tot din cauza lipsei banilor. ”Situația lui Adrian Irimia o vom rezolva, lipsa asigurărilor medicale este tot din cauza lipsei banilor”.  
Chiar dacă în clasamentul la zi din Campionatul Național de Seniori Dunărea este pe locul cinci, primul sub locurile de play-off, directorul Mihai Brandabur declară că în continuare obiectivul echipei este calificarea în play-off.  ”Obiectivul este în continuare clasarea pe un loc de paly-off, campionatul este lung mai sunt de jucat destule meciuri”. 
Altfel, sâmbătă și duminică, 4 – 5 noiembrie, Dunărea va juca, la Galați, Patinoarul Dunărea, două meciuri cu cei de la Sportul Studențesc.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal