HOCHEI: Replică bună în fața liderului a hocheiștilor de la Dunărea

25
Hocheiștii seniori de la Dunărea au oferit o replică bună liderului neînvins din Campionatul Național de Seniori, Sport Club Miercurea Ciuc. Primul meci din ”dubla” de la Galați a fost pierdut de echipa gălățeană la limită, scor 3 – 4. 
La prima pauză Dunărea a intrat în avantaj, scor 1 – 0. Golul a fost marcat de hocheiștii dunăreni în finalul reprizei cu 52 de secunde înainte de final. Andriy Butochnov a pasat din spatele porții la Donatas Kulemiauskas, iar lituanianul a deschis scorul. În prima parte defensiva gălățeană s-a ținut bine, a trecut cu bine peste două momente de inferioritate numerică. 
Harghitenii și-au adjudecat treimea secundă cu scorul 3 – 1. După ce Dunărea a trecut, în mai multe rânduri, pe lângă 2 – 0, Spot Club a egalat în minutul nouă al treimii cu un șut ce a ricoșat din bară în plasa porții lui Bogdan Popa, iar la cinci minute distanță a trecut în avantaj, scor 2 – 1. Dunărea a revenit pe tabela de marcaj în finalul reprizei, cu 3.56 înainte de pauză,.  Szocs Szabolcs a marcat cu un ”one timer”, șut din interiorul cercului de angajament din stângă al treimii harghitene. Finalul reprizei a fost jucat de gazde în inferioritate numerică, 40 de secunde de dublă inferioritate numerică, defensiva gălățeană a rezistat cu doi oameni mai puțin, dar cu 38 de secunde rămase de jucat, cu un om în plus harghitenii au marcat golul prin intermediul căruia au trecut din nou în avantaj, scor 3 – 2.    
Ultima parte a jocului s-a încheiat la egalitate, scor 1 – 1. În debutul reprizei Dunărea a beneficiat de momente de superioritate numerică, 1.35 dublă superioritate, fără efect pe tabelă, cu doar câteva șuturi lansate spre poartă de fundașii Rasulov și Flinta. Aproape de jumătatea ultimei reprize harghitenii s-au desprins la două lungimi, scor 4 – 2, golul fiind marcat de ultimul sosit în echipa ciucană rusul Maxim Potapov – jucător ce a sosit direct din KHL de la Spartak Moscova. Replica a fost oferită imediat de Kumeliauskas, lituanianul a marcat pentru scorul 3 – 4 cu opt minute rămase de jucat. În ultimele minute Dunărea a beneficiar de un moment de superioritate numerică, banca tehnică condusă de cuplul Brandabur – Donika, a solicitat time – out la reluare portarul Popa las locul unui jucător de câmp, însă Dunărea nu a reușit să pună în practică schema lituanianul Kumeliauskas a fost eliminat. 
Dunărea: Bogdan Popa, Arnold Laszlo: 
Goga Attila, Hildebrand Szabolcs – Flinta Botond, Pal Zsombor -Timur Rasulov, Ciprian Țapu –  Tamas Nandor- fundași; 
Donatas Kumeliauskas, Anton Butochnov, Andriy Butochnov – Szocs Szabolcs, Lorincz Levente, Robert Krajci – Marius Mărcuș, Valentin Aleksiuk, Alexandru Cristian Munteanu – atacanți; 
Pe banca Dunării au stat la jocul de astăzi președintele Mihai Brandabur și Vitali Donika. Vineri, de la ora 18.30, este programat meciul doi cu SC Miercurea Ciuc.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal