Mihai Manău: ”Am crescut cu spiritul Oțelului și știu ce înseamnă spiritul acestei echipe”

12
Cea mai recentă ediție a emisiunii Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, l-a avut ca invitat în studio pe Mihai Manău, unul dintre fundașii de la Suporter Club Oțelul Galați. În cadrul emisiunii Manău a vorbit despre obiectivele sale împreună cu SC Oțelul, derby-ul campionatului cu Aerostar Bacău sau începuturile ale în fotbal.  

Despre obiectivele sale în acest sezon fundașul de 19 ani al Oțelului a spus: ”Cel mai important este să promovăm, asta își dorește lumea, iar eu îmi doresc foarte mult. Vreau să rămân la Galați și în următorul sezon, ăsta este primul meu obiectiv. Parcursul echipei a fost schimbător, au venit jucători noi, dar suntem în obiectiv, ne continuăm drumul, am plecat cu obiectivul de a promova în Liga a II-a”.  

Legat de meciul cu Aerostar Bacău, meci important pentru promovarea în eșalonul superior Mihai Manău a spus: ”Cel mai important este să scoatem maximum din acest joc pentru a dovedi cine se bate cu adevărat la promovare”. 

În legătură cu schimbarea fostului antrenor, Damian Băncilă, Manău a declarat: ”A fost decizia conducerii, nu avem ce face, am plecat la drum cu un antrenor, nimeni nu stă într-un loc, ne continuăm drumul. Damian Băncilă ne-a ajutat, a fost un antrenor foarte bun pentru noi, ne explica ce înseamnă acest obiectiv”.     

  

Despre începuturile sale în fotbal fundașul de la Oțelul a spus: ”Am început fotbalul la vârsta de șase ani la Steaua Dunării Galați, iar antrenor era domnul Adrian Bontea, căruia îi mulțumesc că mi-a dat încredere să ajung ce vreau. Apoi am trecut la Oțelul Galați când antrenor era domnul Lucian Măstăcan, în acea perioadă se desfășura Cupa Hagi Danone, pentru mine a fost un moment dificil, eu nu am fost predat către Oțelul, din cauza unor probleme, nici astăzi nu știu de ce. Până la urma situația s-a rezolvat, am ajuns la Oțelul Galați, sunt foarte bucuros, am crescut cu spiritul Oțelului și știu ce înseamnă spiritul Oțelului”.   

Iar mesajul adresat suporterilor gălățeni a fost: ”Așteptăm lumea să vină să ne susțină, avem foarte mare încredere în suporteri, datorită lor am avut rezultate cu ei în tribune putem obține rezultate. Împreună ducem drumul Oțelului mai departe”.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal