Trei jocuri de prima ligă în week – end la ”Polivalentă”

11
La fel ca în fiecare week – end programul competițional de la Sala Sporturilor Dunărea este încărcat cu multe meciuri de prima ligă. În două zile, sâmbătă și duminică, la ”Polivalentă” sunt programate trei meciuri de prima ligă, două dintre ele vor fi duminică  în cuplaj. 
Capul de afiș al zilei de sâmbătă este meciul din Liga Națională de Baschet Masculin dintre Phoenix Galați și CSM CSU Oradea. De la ora 19.30, pe parchetul ”Polivalentei”, se vor întâlni două dintre cele mai bune echipe din LNBM, Phoenix, echipa de pe locul patru, și CSM CSU Oradea, locul doi, ambele cu linia statistică 3 – 1, 7 puncte. Sâmbătă, la sala sporturilor Dunărea, se va juca și un meci de volei feminin. de la ora 12.30, echipa feminină de volei CSU Galați va juca cu Unic Piatra Neamț, în etapa a V-a din Divizia A2 feminină, seria est. 
Duminică este ziua cuplajului handbal – volei. Echipa feminină CSU Danubius va deschide ziua, de la ora 16.30, cu un nou joc în Liga Florilor, în compania celor de la  CSM Bistrița, în etapa a VIII-a din LNHF. Jocul vedetă al zilei de duminică este programat să înceapă imediat după cel de handbal, în jurul orei 18.30, Arcada – medaliata cu bronz a ediției trecute, câștigătoarea Supercupei României, va juca cu campionii de la Volei Municipal Zalău, echipă clasată pe locul trei în clasamentul la zi din prima ligă masculină. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal