BASCHET: Phoenix a pierdut pe terenul campioanei

5
Seria de cinci jocuri consecutive în deplasare a fost începută de echipa masculină Phoenix Galați cu o înfrângere. În etapa a X-a din LNBM echipa gălățeană a pierdut cu scorul 91 – 75, jocul de la Cluj – Napoca cu U BT. Pe sferturi evoluția scorului a fost: 23 – 17, 20 – 20, 30 – 13, 18 -25. 

Pentru Phoenix cel mai bun marcator a fost Tony Gugino cu 18 puncte și 9 recuperări. Pentru Phoenix au mai marcat: Phillip Miller 17p, Ernests Kalve 14p, Sead Hadzifezofic 11p, Marko Pavlovic 8p, Tudor Sabău 4p, David Stan 3p. 
După înfrângerea de la Cluj – Napoca, în clasamentul la zi din LNBM Phoenix este pe locul patru cu 16 puncte, 6 – 4, victorii – înfrângeri. Meciul de la Cluj a fost ultimul din acest an pentru Phoenix, jocul de la Craiova, programat inițial pentru 28 decembrie, a fost reprogramat pentru 10 ianuarie. Începutul anului va fi încărcat pentru Phoenix. Meciurile vor fi reluate la  4 ianuarie, iar gălățenii vor juca la Târgu Mureș, peste 3 zile, 7 ianuarie, echipa lui Florin Nini se va deplasa la Iași, pentru jocul cu Poli, la 10 ianuarie Phoenix va juca la Craiova, meciul reprogramat din 28 decembrie, iar seria de cinci jocuri consecutive în deplasare va fi încheiată de Phoenix cu un joc la Pitești, cu BCMU, 13 ianuarie. Pe teren propriu Phoenix va juca la 20 ianuarie, cu nou promovata Timba Timișoara.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal