CSU ”Dunărea de Jos” a încheiat turul la un punct de lider. ”Datorită seriozității jucătorilor suntem pe locul doi la un singur punct de lider”

8
fosto: facebook.com/CSU ”Dunărea de Jos” Galați
Aflată la sezonul de debut în campionatul Ligii a IV-a Galați, Clubul Sportiv Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați a încheiat prima parte a sezonului pe locul doi în primul eșalon fotbalistic, la doar un punct în spatele liderului, Unirea Braniștea. Profesorul Cătălin Savu, antrenorul ”studenților”, ne-a declarat că parcursul echipei din tur este peste așteptări. ”Dacă la începutul campionatului spunea cineva că vom termina turul în ”big four”, aș fi luat-o ca pe o glumă bună. Datorită seriozității jucătorilor suntem pe locul doi la un singur punct de lider, ceea ce ne dă speranțe pentru retur”, ne-a spus Cătălin Savu. 

Chiar dacă distanța față de lider este de doar un punct, profesorul Savu spune că obiectivul echipei nu este câștigarea Ligii a IV-a și participarea la barajul de promovare în Liga a III-a. ”Obiectivul nostru nu este promovarea, vrem să avem o echipă competitivă, formară din studenți cu care să ne mândrim”. 
Legat de partea a doua a sezonului, returul, antrenorul ”studenților” ne-a spus: ”În pauza dintre tur și retur vom face o pregătire bună, spre deosebire de perioada de pregătire din vară când am avut timp limitat la dispoziție”. 

CSU ”Dunărea de Jos” Galați a încheiat prima parte a campionatului Ligii a IV-a Galați, turul, pe locul doi cu 30 de puncte, la un punct de campioana de toamnă Unirea Braniștea, la egalitate de puncte cu cei de la Zimbrul Slobozia Conachi, două puncte mai mult decât Gloria Ivești, echipă ce închide plutonul favoritelor din Liga a IV-a Galați.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal