Felix Păun: ”Vom încerca să facem meciul vieții cu Povetkin”

2

Vineri, 15 decembrie, în Rusia, la Ekaterinburg, pugilistul gălățean Cristi Ciocan va boxa cu rusul Alexander Povetkin, învingătorul urmând să devină challanger pentru titlul mondial la categoria grea, versiunea WBO. Antrenorul lui Cristian ”Hammer”, Felix Păun, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre lupta lui Ciocan. ”Suntem pregătiți pentru lupta cu Povetkin. Ne antrenăm de cinci luni, am urmat programul de pregătire cu sfințenie, abordăm meciul încrezători. Este un meci foarte
important și totodată putem face un salt în clasament până pe locul
trei, în acest moment Cristi este pe locul opt în clasamentul mondial general al
tuturor versiunilor”.

”Starea de spirit a lui Cristi este foarte bună, este încrezător, am lucrat la partea psihologică, parte foarte importantă a pregătirii, toți se antrenează, câștigă cei care boxează inteligent și au un psihic foarte bun. Crede în el și în pregătirea făcută, vom face tot ce depinde de noi. Indiferent de rezultat vom ști că am făcut totul posibil, suntem mândri că am ajuns aici să boxăm în asemenea gală, cu asemenea mare sportiv”, a spus Felix Păun.

Felix Păun a mai adăugat că pugilistul gălățean își propune să facă meciul vieții în gala din Rusia. ”Am primit foarte multe mesaje de încurajare, din momentul în care oamenii au aflat că va boxa cu Povetkin. Oamenii ne încurajează, ne transmit numai mesaje de bine. Noi le mulțumim și le transmitem că ne vom face treaba în mod profesionist, pentru că asta ne este meseria. Cristi trebuie să dea exact ce trebuie în ring, să fie calm, să își dozeze foarte bine efortul. Vom schimba tactica în fiecare repriză în funcție de adversar. Vom încerca să facem meciul vieții”, a încheiat Felix Păun.

Cristi Ciocan, 30 de ani, a disputat 26 de meciuri la profesioniști, din care a câștigat 22, 12 prin KO, și a pierdut 4, 3 prin KO. Rusul Povetkin, 38 de ani, are 32 de victorii la profesioniști, 23 KO, o singură înfrângere. Dacă îl va învinge pe Povetkin pugilistul originar din Pechea va intra în posesia centurilor WBA și WBO Internațional, la categoria grea. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal