Florin Nini: ”Suntem la cea mai bună clasare din participarea clubului în LNBM”

11
În Liga Națională de Baschet Masculin sunt programate în finalul săptămânii meciurile din etapa IX-a. Echipa masculină a clubului Phoenix  va juca pe teren propriu, Sala Sporturilor Dunărea, cu cei de la SCM Timișoara. Legat de meciul de sâmbătă, de la ora 19.00,  președintele și antrenorul echipei, Florin Nini, a spus pentru Phoenix TV. ”Meciul cu Timișoara va fi extrem de dificil. În urma studiului asupra echipei din Timișoara pot să afirm cu tărie că este una dintre cele mai în formă echipe, alături de noi. Este echipa care a câștigat cu Steaua, la Oradea, vine cu un moral bun. Au un joc bun, au investit corect în vară, au păstrat o mare parte din jucătorii de sezonul trecut, cu finanțarea nu sunt probleme, au toate ingredientele unei echipe care își poate vedea de performanță. Au o formă sportivă foarte bună, folosesc o rotație extrem de adâncă, zece jucători care joacă la aceeași intensitate”, a spus Florin Nini.
Legat de parcursul echipei pe care o pregătește Florin Nini a spus: ”Și noi suntem pe un trend ascendent, suntem la cea mai bună clasare din participarea clubului. Poziția pe podium este îmbucurătoare pentru noi, aceste lucruri, în același timp, ne obligă să trecem peste problemele avute, ne obligă pentru că foarte mulți oameni au venit alături de noi, au văzut rezultatele bune pe care le-am avut, parcurs pe care vrem să îl păstrăm. Nu este ușor, ne așteaptă trei meciuri grele, cu Timișoara, la Craiova și cu U BT Cluj – Napoca, campioana României. Meciuri cu echipe puternice, cum sunt majoritatea, cu două – trei excepții. Dacă am ajuns aici, nu schimbăm obiectivul din mers, ne propunem un obiectiv obiectiv dar, vrem din ce în ce să mergem mai bine în poziția de sus în clasament”, a încheiat Florin Nini. 
Altfel, înaintea jocului din etapa a IX-a Phoenix și SCM Timișoara sunt două dintre cele patru echipe ce compun ”careul de ași” din LNBM. După opt jocuri disputate cele două echipe au un bilanț 6 – 2, victorii – înfrângeri, 14 puncte. Phoenix și SCM Timișoara sunt două dintre cele patru echipe, alături de U BT Cluj – Napoca și BCMU Argeș Pitești, care conduc în LNBM.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal