FOTBAL: Etapa a XV-a în Liga a III-a. Oțelul termină turul la Hărman, Lieștiul încheie pe teren propriu cu un derby pentru locul 5

11
În prima serie din Liga a III-a sunt programate vineri și sâmbătă, 1 -2 decembrie, meciurile din ultima etapă a turului. Etapa va fi deschisă vineri, 1 decembrie, de la ora 14.00, la Roman, cu jocul dintre CSM Roman, locul 3, și Avântul Valea Mărului, locul 14, penultimul. 
Celelalte trei echipe gălățene din serie vor juca sâmbătă, 2 decembrie. Pe ”Liești Arena”, de la ora 14.00, cei de la Sporting Liești, locul 5, vor juca cu Bucovina Rădăuți, locul 6, meci important pentru stabilirea locului cinci după prima jumătate de campionat. Cele două echipe au câte 23 de puncte în clasament, ambele după 13 jocuri.
SC Oțelul – viceliderul Ligii, va încheia turul cu un joc important în ecuația promovării. Sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 14.00, Oțelul va juca pe terenul celor de la AFC Hărman. Oțelul este pe locul doi în clasamentul seriei I cu 28 de puncte, la egalitate cu liderul Aerostar Bacău, în timp ce gruparea din Hărman este pe locul opt cu 20 de puncte. Jocul de la Hărman se va disputa pe un teren greu ce a fost recent deszăpezit de clubul gazdă. 
Metalosport – cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a are programat meci la Târgu Secuiesc, cu KSE, în ultima etapă din tur. Metalosport nu a reușit să câștige punct sau puncte în actuala ediție din Liga a III-a, în timp ce echipa din Covasna este pe locul 7 cu 21 de puncte.         
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal