FUTSAL: Clubul United reprezentat cu brio la echipele naționale

10
Înainte de ultimele jocuri din campionatele interne echipele naționale au susținut ultimele meciuri de verificare din acest an. Clubul gălățean United – finalist în precedenta ediție a Ligii I, a avut trei jucători convocați la primele reprezentative ale României și Republicii Moldova, la ultimele meciuri de verificare din acest an. 
Luni și marți, 4 – 5, decembrie, în Olanda, echipa națională a României a jucat două meciuri  de pregătire cu echipa similară a Olanda, jocuri încheiate la egalitate, scor 1 – 1 și 2 – 2. În cele două jocuri disputate la Haga, din rotația României, a făcut parte și gălățeanul Octavian Cireș, jucătorul celor de la United Galați. Cireș nu a fost singurul gălățean din echipa României, din lotul României au mai făcut parte și Petrișor Toniță – produs al clubului United Galați, acum la Autobergamo Deva, și Florin Ignat – antrenor – jucător la echipa din Deva. 
Clubul gălățean United a avut în această perioadă jucători selecționați și la echipa națională a Republicii Moldova. Cei doi jucători din Moldova din lot, Constantin Burdujel – jucătorului anului 2017 în Republica Moldova și Andrian Lașcu – jucătorului anului 2016 în Republica Moldova, au jucat pentru naționala de peste Prut contra echipei similare a Turciei. În primul meci Moldova s-a impus cu scorul 5 – 2, iar al doilea joc s-a încheiat cu scorul 3 – 1. Cei doi jucători de la United au fost titulari în reprezentativa Moldovei, iar Lașcu a marcat două goluri în primul meci al ”dublei” și unul în cel de al doilea joc.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal