FUTSAL: United joacă cu Imperial Miercurea Ciuc ultimul meci de pe teren propriu din acest an

16
După remiza de joi de pe terenul campionilor de la Autobergamo Deva, vicecampionii de la United vor susține duminică, 3 decembrie, al doilea meci al săptămânii în prima ligă de futsal. De la ora 15.30, Sala Sporturilor Dunărea, echipa pregătită de Cosmin Gherman va primi replica celor de la Imperial Wet Miercurea Ciuc, joc ce se va disputa în cadrul etapei a XIII-a din Liga I. 
Gruparea gălățeană este pe locul patru în clasamentul Ligii I de futsal cu 25 de puncte din 11 jocuri, golaveraj 58 – 23, în timp ce gruparea harghiteană este pe locul 7 cu 13 puncte acumulate în 12 jocuri disputate 54 goluri marcate – 57 încasate. 
În acest sezon United și Imperial s-au întâlnit de două ori, ambele jocuri fiind câștigate de echipa gălățeană cu același scor 3 – 2. Prima victorie a fost obținută înainte de startul sezonului, la Cupa Dunării Memorial ”Nicolae Rainea”, a doua în turul Ligii I la Miercurea Ciuc. Pe lângă meciul cu echipa din Miercurea Ciuc United mai are de susținut un joc în acest an, 11 decembrie, la Iași cu CSM Poli. 
Altfel, miercuri, 6 decembrie, Comisia de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal va judeca neprezentarea celor de la United la Sânnicolau Mare pentru meciul cu Informatica Timișoara, joc reprogramat de FRF la 23 noiembrie, după ce în prima fază echipa din Timișoara nu s-a prezentat la meciul din etapa a IX-a.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal