Gabriel Călinescu: ”Ne putem îndeplini obiectivul, dar nu depinde doar de noi. Avem nevoie de finanțare din luna ianuarie”

26
După ce au încheiat turul Ligii a II-a, seria I, pe locul I, singurul loc ce asigură promovarea în eșalonul superior  FC Universitatea – singurul club de fotbal feminin din regiune, are nevoie de finanțare din prima lună a anului 2018 pentru a putea continua parcursul către Liga I.   

”Ne putem îndeplini obiectivul, dar nu depinde doar de noi. Sperăm să primim o parte din finanțare în luna ianuarie, deoarece avem jucătoare care au contract de muncă, am închiriat un apartament cu 3 camere, unde pe lună cheltuielile sunt în jur de 2.500 de lei și avem nevoie de buget ca să realizăm 3-4 transferuri pentru a întări echipa. Dacă nu vom avea susținere financiară la început de an și se va întâmpla să primim la fel ca în 2017 în luna mai cu siguranță vom vorbi de schimbarea obiectivului. Din păcate fetele care au contract de muncă vor pleca de la echipă și cele din județ nu vor mai avea posibilitatea să se pregătească. Însă am încredere în cei care ne sprijină și sunt sigur că se va găsi o soluție pentru toate cluburile în situația asta. În momentul de față știu că se pot finanța doar cluburile din prima ligă la început de an,dar să nu uităm și de celelalte cluburi care au ca obiectiv promovarea într-o ligă superioară”, ne-a spus Gabriel Călinescu. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal