HOCHEI: Cinci meciuri în luna ianuarie pentru Dunărea

4

După ce au încheiat anul cu jocurile de la Cupa României hocheiștii de la Dunărea vor reveni, în luna ianuarie, la jocurile din Campionatul Național de Seniori. Pentru prima lună a anului, ianuarie, hocheiștii gălățeni au programate, conform FRHG, cinci jocuri, toate cu cele două echipe ce evoluează și în Erste Liga, fosta Ligă Mol. 
Anul va fi început în forță de hocheiștii gălățeni, cu trei meciuri în trei zile. Joi, 11 ianuarie, este programat primul meci al anului, la Brașov, cu Corona, a doua zi, vineri, 12 ianuarie, gălățenii se vor deplasa la Miercurea Ciuc, unde vor juca cu liderul din Campionatul Național de Seniori, Sport Club Miercurea Ciuc, iar sâmbătă, 13 ianuarie, gălățenii au programat primul meci al anului de pe teren propriu cu SC Miercurea Ciuc. 
Luna ianuarie va fi încheiată cu două jocuri pe terenul ”lupilor” de la Corona Wolves Brașov, 19 – 20 ianuarie, Patinoarul Olimpic Brașov. Până la finalul sezonului regulat Dunărea mai are de jucat două meciuri cu Progym Gheorgheni, 2 februarie, la Galați, 4 februarie, la Gheorgheni, cât și două meciuri cu Corona Brașov – meciuri ce urmează să fie reprogramate de FRHG.
Înaintea meciurilor din luna ianuarie Dunărea este pe locul trei în clasamentul din Campionatul Național de Seniori cu 32 de puncte din 21 de jocuri, față de cele 24 de puncte, din 23 de jocuri deținute de Steaua București, principala contracandidată pentru ultimul loc de play-off din Campionatul Național de Seniori.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal