HOCHEI: Dunărea a cedat în ultima treime la Gheorgheni

28

Al doilea meci de la Gheorgheni, din etapa dublă cu cei de la Progym, a fost pierdut de hocheiștii de la Dunărea cu scorul 9 – 5 ( 2 – 1, 3 – 3, 4  -1). Jocul de sâmbătă a fost cedat de Dunărea în ultima treime, încheiată 4 – 1 pentru gazde, după două reprize Progym avea avantaj minim, scor 5 – 4.  

La prima pauză gazdele au intrat în avantaj, scor 2 – 1. Progym a deschis scorul rapid, în minutul doi, prin Nikita Butsenko, replica gălățenilor a venit la opt minute Anton Butochnov, din pasa lui Pal Zsombor a egalat, însă  în minutul 14 veteranul Vaclav Novak, 43 de ani, a stabilit scorul primei părți. În secunda 45 a celei de a doua reprize, încheiată cu scorul 3 – 3, harghitenii s-au distanțat la două lungimi după golul marcat de Nikita Butsenko în superioritate numerică. La distanță de puțin peste un minut fundașul ucrainean Vladimir Romanenko, ajutat de Robert Krajci și Szocs Szabolcs, a marcat pentru scorul 3 – 2. În minutul 6 Pavlo Borsenko a desprins Porgym la 4 – 2, iar fostul căpitan al Dunării, acum la Progym, Attila Goga a marcat pentru scorul 5 – 2, în minutul 8. Dunărea a revenit rapid în joc, Sergei Cernenko, ajutat de Andriy Butochnov și Donatas Kumeliauskas, a marcat pentru scorul 5  -3, iar în ultimul minut al reprizei Robert Krajci, din pasa lui Szocs Szabolcs, a redus avantajul echipei gazdă la un singur gol. Ultima parte a jocului s-a încheiat cu scorul 4 – 1 pentru echipa din Gheorgheni. Progym a marcat de două ori, în a doua parte a reprizei, prin Sandor Laszlo Barabas și Vitali Khiricenko. Dunărea a revenit după golul marcat de Orban Szilard, pasă Robert Krajci. Scorul final a fost stabilit de gazde cu două goluri marcate în ultimele două minute de Danil Kaskov și Pavlo Borsenko.  
 Dunărea: Bogdan Popa, Laszlo Arnold – portari; 
Timur Rasulov, Orban Szilard, Vladimir Romanenko, Pal Zsombor – fundași; 
  
Hildebrand Szabolcs, Valentyn Aleksiuk, Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Anton Butochnov, Donatas Kumeliauskas, Lorincz Levente, Andriy Butochnov, Szocs Szabolcs, Sergei Chernenko, Adrian Irimia, Marius Mărcuș – atacanți; 
Antrenori: Cristi Munteanu și Vitali Donika
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal