HOCHEI: Dunărea în fața ”finalelor” pentru play-off

4
Hocheiștii de la Dunărea au programate în acest final de săptămână cele mai importante meciuri din sezonul regulat al Campionatului Național de Seniori. Vineri și duminică, 8 și 10 decembrie, echipa pregătită de Cristi Munteanu și Vitali Donika va juca ”finalele” pentru locul patru, ultimul loc ce asigură prezența în play-off-ul campionatului intern, cu cei de la Steaua Rangers București. 
Primul meci din ”dubla” pentru play-off este programat vineri, 8 decembrie, de la ora 13.00, la Brașov, Patinoarul Olimpic, iar după o zi, duminică, 10 decembrie, de la ora 18.30, cele două echipe se vor întâlni la Galați, Patinoarul Dunărea. 
Înaintea celor două jocuri, importante pentru accederea în semifinalele competiției interne, Dunărea are un avantaj conjunctural de două puncte față de Steaua. În 19 jocuri disputate Dunărea a acumulat 24 de puncte, față de cele 22 de puncte acumulate de Steaua în 19 jocuri, cu mențiunea că hocheiștii de la Steaua mai au de disputat două meciuri cu Sportul Studențesc, jocurile fiind programate în încheierea sezonului regulat 4 – 5 februarie 2018. Steaua conducere în duelurile directe cu Dunărea din acest sezon cu scorul 3 – 1. Cele două jocuri de la Brașov, din turul I, au fost câștigate de bucureșteni, scor 5 – 1 și 5 – 4, iar la Galați, în returul I, Dunărea a câștigat un meci, scor 8 – 3, iar Steaua s-a impus în al doilea cu scorul 6 – 3. 
Cele două jocuri cu Steaua sunt ultimele din acest an pe care hocheiștii gălățeni le vor susține în Campionatul Național de Seniori. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal