HOCHEI: Dunărea joacă duminică, la Galați, a doua manșă a ”finalei” pentru play-off cu Steaua

4
După victoria de vineri de la Brașov, scor 9 – 2, joc considerat pe terenul celor de la Steaua, hocheiștii de la Dunărea vor juca duminică, 10 decembrie, de la ora 18.30, la Galați, Patinoarul Dunărea, al doilea meci al ”finalei” pentru play-off cu Steaua București. 
Jocul de duminică contează pentru ultima rotație din sezonul regulat, returul II, și este abordat de Dunărea de pe locul trei în clasamentul la zi din Campionatul Național de Seniori cu 29 de puncte în 20 de jocuri. Cei de la Steaua, adversarul direct pentru ultimul loc care asigură prezența în play-off, ocupă locul cinci în clasament cu 24 de puncte acumulate în 20 de jocuri,  echipa ce își dispută meciurile de pe teren propriu la Brașov mai are de jucat două meciuri cu Sportul Studențesc. 
Jocul de duminică cu Steaua este ultimul din acest an pe care Dunărea îl va juca în Campionatul Național de Seniori. Până la finalul sezonului regulat Dunărea va mai juca după următorul program: 11 ianuarie, la Brașov, cu Corona; 12 ianuarie, la Miercurea Ciuc, cu Sport Club; 13 ianuarie, la Galați, cu SC Miercurea Ciuc; 19 și 20 ianuarie, la Brașov, cu Corona; 2 februarie, la Galați, cu Progym Gheorgheni; 4 februarie, la Gheorgheni, cu Progym. Steaua va juca până la finalul sezonului regulat după programul: 11 și 12 decembrie, la Miercurea Ciuc, cu Sport Club; 15 și 16 ianuarie, la Brașov, cu Corona; 26 ianuarie, la Gheorgheni, cu Progym, 28 ianuarie, la Brașov, cu Progym Gheorgheni, 3 și 4 februarie, la Brașov, cu Sportul Studențesc.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal