HOCHEI: Dunărea vrea să joace finala Cupei

19

În perioada 20 – 23 decembrie, la Galați, Patinoarul Dunărea, se va disputa ediția 2017 – 2018 a Cupei României. Directorul CSM Dunărea Galați, Mihai Brandabur ne-a spus că echipa pe care o conduce își propune să joace finala competiției. ”Vrem să jucăm finala Cupei, nu putem spune că vom câștiga trofeul, dar să jucăm finala ne propunem”, ne-a spus Mihai Brandabur.

La ediția din acest an a Cupei Dunărea, locul trei în precedenta ediție a Campionatului Național, a fost repartizată în Grup B alături de Sport Club Miercurea Ciuc, locul doi în ediția trecută de campionat, și Sportul Studențesc București, locul șase sezonul trecut în campionatul intern.   

Jocurile din Grupa B vor fi deschise miercuri, 20 decembrie, de la ora 14.30, cu disputa dintre Sportul Studențesc și Sport Club Miercurea Ciuc. A doua zi, joi, 20 decembrie, de la ora 14.30, Dunărea va juca cu cei de la Sportul, iar vineri, 22 decembrie, de la ora 18.30, se va juca ”finala” grupei între Dunărea și SC Miercurea Ciuc. 

În Grupa A vor juca, Corona Brașov, locul 1 ediția trecută a Campionatului Național, Progym Gheorgheni, locul 4, și Steaua București, locul 5. La finalul jocurilor din grupe echipele clasate pe primul loc vor juca direct în finala competiției, în timp ce echipele de pe locurile doi din grupe vor juca pentru locurile 3 – 4.

Dunărea Galați este deținătoarea trofeului Cupei României. În finala ediției trecute, disputată la Brașov, Patinoarul Olimpic, echipa gălățeană a învins Sport Club Miercurea Ciuc, scor 6 – 5, cu gol de aur. Ultima oară turneul Cupei României s-a disputat la Galați în ediția 2013 – 2014, iar trofeul a fost câștigat de Sport Club Miercurea Ciuc după o finală cu cei de la Corona Brașov. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal