HOCHEI: După victoria din Cupă SC Miercurea Ciuc vrea să câștige și campionatul

9

 
Ediția 2017 – 2018 a Cupei României, competiție ce s-a disputat la Galați, Patinoarul Dunărea, s-a încheiat cu victoria celor de la Sport Club Miercurea Ciuc. La finalul jocului jucătorii harghiteni au declarat că după ce au câștigat Cupa vor să triumfe și în Campionatul Național de Seniori. 

”Toate meciurile sunt grele în prima repriză, apoi am avut șansă, a intrat pucul, ne-am bucurat. A fost un meci greu, dar mă bucur că am câștigat. Sezonul ăsta avem echipă foarte bună, ne-am dorit să câștigăm și Cupa și campionatul, pentru Cupă am muncit mult, sperăm să câștigăm și campionatul”,a spus Csanad Fodor despre finala cu Corona.

Portarul Onodi Otto a spus că deși scorul finalei a fost mare, 5 – 1, meciul a fost greu: ”Cred că socrul este corect, dar nu a fost așa ușor meciul cum o arată rezultatul. Nu a fost ușor, în repriza a treia au venit golurile noastre și am câștigat meciul. Sunt fericit, sper să luăm și campionatul, ne propunem asta”.

După ce sezonul trecut a câștigat Cupa cu Dunărea, fundașul Botond Flinta și-a ”apărat trofeul” de data asta cu SC Miercurea Ciuc: ”Am câștigat anul trecut Cupa cu Galațiul, anul ăsta cu Miercurea Ciuc, sunt foarte fericit. A fost un meci strâns, dar cum a fost și în meciul cu Dunărea meciul s-a decis în repriza a doua. Ne bucurăm că am câștigat trofeul. Suntem pe locul unu în campionat, orice meci este diferit, trebuie să ne concentrăm la maximum, ne pregătim pentru a câștiga și campionatul, am demonstrat până acum că am fost cea mai bună echipă”, a spus Flinta.

De partea cealaltă antrenorul ”lupilor” Martin Lacroix a spus: ”Meciul a fost strâns până la începutul reprizei a treia, scorul a fost egal o perioadă mare de timp, dar, din păcate au marcat golul doi în ”penalty killing”, patru contra cinci. Acel gol ne-a afectat. Chiar și la scorul 2 – 1 meciul se putea duce în ambele direcții, au fost ocazii de a marca de fiecare parte”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal