HOCHEI: Miercuri debutează, la Galați, Cupa României

32

Între 20 și 23 decembrie la Patinoarul Dunărea se vor disputa meciurile din ediția 2018 a Cupei României. La competiția ce se va disputa la arena din bulevardul George Coșbuc vor participa toate cele șase angrenate în Campionatul Național de Seniori, Corona Brașov, SC Miercurea Ciuc, Dunărea Galați, Progym Gheorgheni, Steaua București și Sportul Studențesc București. 
Cele șase echipe au fost împărțite în două grupe de trei echipe, după clasarea din ediția precedentă a Campionatului Național de Seniori. În Grupa A vor juca: Corona Brașov, Progym Gheorgheni și Steaua București, iar din Grupa B vor face parte: SC Miercurea Ciuc, Dunărea și Sportul Studdențesc București. 
Competiția va debuta miercuri, 20 decembrie, de la ora 14.30, cu un joc din Grupa B, între Sportul Studențesc și Sport Club Miercurea Ciuc. În al doilea meci al zilei, de la ora 18.30, Steaua și Corona Brașov se vor întâlni în primul joc din Grupa A. Ziua a doua va fi deschisă de la ora 14.30, cu jocul dintre Dunărea și Sportul, Grupa B, iar de la ora 18.30, Progym Gheorgheni va juca cu Steaua în Grupa A. Vineri, 22 decembrie, este ultima zi din faza grupelor, de la ora 14.30, vor juca Corona Brașov și Progym Gheorgheni, iar de la 18.30, se va juca ”finala” Grupei B între Dunărea și SC Miercurea Ciuc. 
Câștigătoarele celor două grupe vor juca finala competiției sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 18.30, iar echipele de pe locul doi după meciurile din grupe vor juca finala mică, pentru medaliile de bronz,  sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 14.30.
Deținătoarea trofeului Cupei României este Dunărea Galați. În finala ediției trecute, disputată la Brașov, Patinoarul Olimpic, Dunărea a învins SC Miercurea Ciuc cu scorul 6 – 5, gol de aur. Ultima oară turneul Cupei României s-a disputat la Galați între 10 și 14 decembrie 2014, iar trofeul a fost câștigat de SC Miercurea Ciuc după o finală câștigată cu scorul 2 – 1, după prelungiri, cu cei de la Corona Brașov. La toate meciurile din cadrul turneului intrarea va fi liberă!

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal