HOCHEI: O victorie și o înfrângere pentru ”gladiatori” în CN juniori II

4
Echipa de juniori II de la CSM Dunărea a susținut sâmbătă și duminică, la Galați, două meciuri în Campionatul Național al juniorilor II, sub 16 ani. ”Gladiatorii” au primit replica pe gheața Patinoarului Dunărea a celor de la ACS Flecsik SK – Ciucul de Sus. ”Gladiatorii” și ciucanii și-au împărțit victoriile. În prima zi s-a impus echipa Ciucului de Sus, scor 3 – 2, pentru Dunărea au marcat: Remus Gheorghe, pentru scorul 1 – 1, și Florin Claudiu Mladin, pentru scorul 2 – 1. 
Duminică victoria le-a revenit gălățenilor cu același scor, 3 – 2, dar în prelungiri. Anton Ciobanu a marcat primul gol al meciului, Ilia Petrenco a marcat pentru scorul 2 – 1, iar golul victoriei a fost marcat de Anton Ciobanu în repriza suplimentară de prelungiri. 
Dunărea: Ionuț Cristian Andrișoi, Bianca Bobu – portari; 
Emilia Munteanu, Pavel Osmolet, Daniel Tronciu, Robert Andrei Balaban, Daniel Diaconu – fundași; 
Raul Alexandru Maftei, Maxim Secrieri, Ilia Petrenco, Eduard Smiz, Florin Claudiu Mladin, Anton Ciobanu, Gabriel Ioan Iordache, Theodor Florin Eșanu, Gheorghe Cezar, Daniel Tronciu, Maxim Midone. Statistica oficială a jocului aici.  
După ”dubla” cu echipa Ciucului de Sus, Dunărea este pe locul trei în clasamentul din Campionatul Național al juniorilor II cu opt puncte acumulate în șase jocuri, conform clasamentului afișat de FRHG. La finalul săptămânii viitoare, 19 – 20 decembrie, Dunărea va juca la Galați cu cei de la CSȘ Gheorgheni. Sîmbătă, de la ora 17.30, duminică începând cu ora 10.30. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal