HOCHEI: Victorie, fără gol primit, pentru Dunărea la Gheorgheni

46
Cu două noutăți în lot, fundașul Orban Szilard și atacantul Sergei Chernenko, hocheiștii de la Dunărea au câștigat primul meci, din cele două programate în finalul acestei săptămâni la Gheorgheni, cu Progym. Echipa gălățeană și-a adjudecat primul meci al ”dublei” din Harghita cu scorul 4 – 0 (2 – 0, 1 – 0, 1 – 0)
După prima repriză Dunărea avea avantaj 2 – 0 după golurile marcate de Marius Mărcuș, din pasa lui Adrian Irimia, minutul 16, și Donatas Kumeliauskas, din pasa lui Sergei Cernenko, în minutul 19 al jocului. În finalul celei de a doua reprize, în ultima secundă a treimii, Adrian Irimia, din pasa lui Marius Mărcuș, a dus scorul la 3 – 0, moment al jocului în care Dunărea evolua în superioritate numerică, fostul jucător de la Dunărea, Attila Goga, fiind eliminat cu câteva secunde mai devreme, conform statisticii oficiale a jocului de aici. Scorul final al jocului de la Gheorgheni, 4 – 0, a fost stabilit de Robert Krajci, cu șapte minute înainte de final.       
Dunărea: Bogdan Popa – portar, Laszlo Arnold – rezervă. 
Timur Rasulov, Orban Szilard, Vladimir Romanenko, Ciprian Țapu, Pal Zsombor – fundași; 
  
Hildebrand Szabolcs, Valentyn Aleksiuk, Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Anton Butochnov, Donatas Kumeliauskas, Lorincz Levente, Andriy Butochnov, Szocs Szabolcs, Sergei Chernenko, Adrian Irimia, Marius Mărcuș. 

Antrenori: Cristi Munteanu și Vitali Donika. 
Jocul de astăzi este primul din actuala ediție a Campionatului Național de Seniori încheiat de Dunărea fără gol primit.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal