Liviu Ciubotariu: ”Este diferență mare între Liga a IV-a și Liga a III-a, și financiară și din punct de vedere al infrastructurii”

13
Stadionul ”Nicu Nour” din Ivești

Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM despre infrastructura celor patru echipe ce țintesc promovarea în Liga III-a. ”Este diferență mare între Liga a IV-a și Liga a III-a, și financiară și din punct de vedere al infrastructurii. Acum toate echipele spun că își doresc, dar vedem la final dacă vor putea. Unirea Braniștea este o echipă omogenă, poate cea mai omogenă din Liga a IV-a, de aceea și rezultatele, locul unu la finalul turului. Baza de la Braniștea, la momentul acesta, nu este de Liga a III-a”. 


Despre cel mai mare stadion din județ, arena pe care își dispută meciurile de pe teren propriu viceliderul CSU ”Dunărea de Jos”, Liviu Ciubotariu a spus: ”Universitatea joacă pe stadionul Dunărea, cel mai urât stadion din ”Liga a
III-a”, ca suprafață de joc. Zona vestiarelor este ok la stadionul
Dunărea, tribunele pot fi renovate, dar suprafața de joc este jalnică. Cei de la Universitatea au stadionul ”Potu Roșu”, vor să îl renoveze, să intre în
reconstrucție, acolo a jucat fosta echipă CSU, în anii 70 – 80”.

Legat de terenul celor de la Slobozia Conachi Liviu Ciubotariu a spus: ”Zimbrul Slobozia Conachi este o echipă cu ambiții mari, au adus mulți jucători care au jucat la Oțelul sezonul trecut, și-au cosmetizat baza, dar nu este de nivelul Ligii a III-a. Din ce am înțeles, ar vrea să joace la Galați, să înceapă să își construiască terenul la Slobozia Conachi”, a spus președintele AJF Galați.

Conform lui Liviu Ciubotariu singura echipă dintre cele patru din fruntea Ligii a IV-a, care ar putea juca pe teren propriu în Liga a III-a este Gloria Ivești. ”Baza celor de la Gloria Ivești zic eu că ar îndeplini condițiile Ligii a III-a, nu știu dacă și partea financiară este de acest nivel”, a încheiat Liviu Ciubotariu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal