Liviu Ciubotariu: ”Oțelul se poate distanța în primele 7 – 8 etape din retur”

43

Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre parcursul SC Oțelul în Liga a III-a. ”Oțelul a avut un parcurs oscilant să zic, cu un program foarte bun, programare foarte bună. Totuși, s-a văzut impactul cu Liga a III-a, nu cum se așteptau mulți care spuneau că Liga a III-a este slabă. Șansele de promovare sunt destul de bune. Deși sunt pe locul patru, diferența de puncte față de echipa de pe primul loc nu este prea mare, este diferență de doar două puncte față de echipa de pe locul unu, la fel cum este și la Farul în seria a II-a, la două puncte de locul unu, dar este pe locul doi. Cei din conducere au văzut nivelul jucătorilor, nu a fost omogenitate la echipă. Au pierdut multe puncte, chiar pe teren propriu, cu Târgu Secuiesc, a fost probabil, cel mai urât meci pe care am putut să îl văd”, a spus Liviu Ciubotariu.       

Liviu Ciubotariu a mai spus că dacă va avea un parcurs fără greșeală în primele etape, programul este accesibil, gruparea gălățeană se poate distanța în fruntea clasamentului. ”Depinde de ce vor face în pauza de iarnă, pauza este foarte importantă. Au nevoie de câteva plombe, jucători cu experiență, după părerea mea, nu mai trebuie experimente. Având în retur același program, se pot distanța ușor în primele 7 – 8 etape față de celelalte contracandidate, un parcurs fără greșeală al lor, celelalte se vor împiedica”, a încheiat Liviu Ciubotariu.

Altfel, în primele șapte etape din retur SC Oțelul va juca după programul: etapa a XVI-a, cu Metalosport, locul 15, ultimul, etapa a XVII-a, la Odorheiu Secuiesc, cu AFC, locul 13, etapa a XVIII-a, pe teren propriu cu CSM Focșani, locul 10, etapa a XIX-a, la Rădăuți, cu Bucovina, locul 7, etapa a XX-a, pe teren propriu cu Sănătatea Darabani, locul 11, etapa a XXI-a, la Pașcani, cu CSM, locul 12, etapa a XXII-a, la Galați, cu Avântul Valea Mărului, locul 14, penultimul,

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal