VOLEI: Arcada a aflat datele de disputare a meciurilor din Cupa CEV

5
Confederația Europeană de Volei a anunțat datele la care se vor disputa meciurile din turul trei, faza optimilor de finală, din Cupa CEV. În acestă fază a competiției echipa masculină Arcada Galați va juca cu slovenii de la ACH Volley Ljubljana. La fel ca în precedentele tururi în optimi se joacă dublă manșă, tur – retur. Meciul tur este programat pentru 16 ianuarie, de la ora 19.00, în Slovenia, în timp ce meciul decisiv pentru calificare se va juca la Galați,  marți, 30 ianuarie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor Dunărea. 
La fel ca Arcada cei de la Volley Ljubljana, campioana en – titre a Sloveniei echipă venită din Champions League, sunt la al doilea duel în actuala ediție a competiției continentale. În precedentul tur slovenii au trecut de OK Novi Pazar, Serbia, cu două victorii 3 – 2 în Serbia și 3 – 0 în Slovenia.  
Arcada Galați este la a treia participare consecutivă în cupele europene. În precedentul tur din Cupa CEV Arcada a eliminat Kladno Volejball, după 2 – 3 în Cehia gălățenii s-au impus cu scorul 3 – 0 în returul de la Galați. Dacă va trece de echipa din Slovenia Arcada va juca în faza sferturilor de finală cu învingătoarea dintre Hapoel Mate – Asher Akko, Israel, și Belogorie Belgorod, Rusia. 
Altfel,  Arcada va începe meciurile din 2018 cu restanța din finalul anului 2017 de pe teren propriu cu nou promovata CSȘ 2 Baia Mare, 6 ianuarie, urmând ca în jurul datei de 13 ianuarie, gălățenii să joace primul mare derby al anului la Ploiești, cu LMV Tricolorul, în etapa a treia din retur. După ce s-au disputat jocurile din turul sezonului regulat, plus două etape din retur, Arcada este pe locul trei cu 30 de puncte din 12 jocuri, trei puncte mai puțin decât echipa din Ploiești, același număr de jocuri, cinci puncte mai puțin decât liderul Steaua București, 13 jocuri.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal