VOLEI: Arcada debutează joi în Cupa CEV

18
Între două meciuri în Divizia A1 echipa de volei masculin Arcada Galați va debuta în actuala ediție a cupelor europene. Joi, 7 decembrie, de la ora 19.00, în ”Kladenska Sportovni Hala” din Klando, Cehia, echipa gălățeană va juca meciul tur din 16 – imile Cupei CEV. Trupa pregătită de cuplul Harabagiu – Apostu va juca cu cei de la  Kladno Volejbal pentru calificarea în 8 – imile Cupei Confederației Europene de Volei. 
Pentru debutul în actuala ediție a Cupei CEV echipa gălățeană nu se va putea conta pe serviciile lui Adrian  Gontariu şi Luka Suljagic, accidentați. ”Ne aşteaptă un meci dificil, dar mergem la Kladno să obţinem cât mai mult posibil ca să ne uşurăm misiunea pentru returul de la Galaţi. Anul acesta ne dorim un parcurs cât mai lung în Europa”, a spus Neculai Harabagiu, antrenorul pricipal al echipei.  
Manșa retur este programată pentru 20 decembrie, la Sala Sporturilor din Galați. Meciul din Cehia este al doilea dintr-o serie de trei jocuri programate în decurs de o săptămână, sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 17.00, Arcada va juca în Capitală cu cei de la CSM București. Jocul din Cehia va fi arbitrat de Kiril Stoyanov – Bulgaria, arbitru A1, și Lemonia Moula, Grecia, arbitru A2.   
Pentru clubul Arcada este a treia participare consecutivă în cupele europene. Sezonul trecut echipa gălățeană a jucat în Cupa CEV și a încheiat parcursul în 16 – imi, eliminată de Vojvodina Novi Sad, după 0 – 3 în Serbia și 3 – 2 la Galați.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal