FUTSAL: Andrian Lașcu a marcat în poarta lui Petrișor Toniță în amicalul România – Moldova

23
Echipa națională a României a susținut luni ultimul meci de pregătire înainte de turneul final al Campionatului European, UEFA Futsal Euro 2018. După victoria de luni, scor 5 – 4, ”tricolorii” s-au impus cu scorul 6 – 4 în al doilea meci de pregătire de la Deva. În jocul de luni ultimul gol al selecționatei de peste Prut a fost marcat de Andrian Lașcu, jucător legitimat la United Galați, vicecampioana României. 
Lașcu a marcat din lovitură de pedeapsă, în finalul jocului, în poarta gălățeanului Petrișor Toniță, jucător format la secția de futsal a clubului United Galați, de câteva sezoane Toniță joacă pentru Autorbergamo Deva – campioana României. De altfel, golul de 5 – 3 al selecționatei României a fost marcat de gălățeanul Florin Igant, jucător ce evoluează pentru echipa din Deva. În cele două jocuri amicale de la Deva clubul United a avut alți doi reprezentanți, Octavian Cireș în echipa națională a României, jucător ce va evolua și la Campionatul European, și Constantin Burdujel în selecționata Republicii Moldova.  

La UEFA Futsal Euro 2018, competiție ce se va disputa în Slovenia, la
Ljubljana, România va juca în Grupa C alături de echipele naționale ale
Portugaliei și Ucrainei. România va debuta la Euro 2018 miercuri, 31 ianuarie, în compania Portugaliei, iar vineri, 2 februarie, România va juca cu echipa Ucrainei. Grupa se va încheia duminică, 4 februarie, cu jocul dintre Portugalia și Ucraina. După ce se vor disputa meciurile din faza grupelor primele două clasate se vor califica în faza sferturilor de finală.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal