BASCHET: Phoenix întâlnește sâmbătă Timba Timișoara, prilejul perfect să întrerupă seria înfrângerilor din LNBM

8
În Liga Națională de Baschet Masculin sunt programate să se dispute, pe parcursul a patru zile, jocurile din etapa a XV-a. La Galați, Sala Sporturilor Dunărea, sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 19.00, după meciul de volei Arcada – Dinamo, băieții de la Phoenix vor juca cu Timba Timișoara. 
Jocul cu gruparea din Timișoara, echipă nou promovată în prima ligă, este prilejul perfect pentru gălățeni să întrerupă seria celor cinci înfrângeri consecutive în LNBM. Timba din Timișoara este la sezonul de debut în Liga Națională de Baschet Masculin, iar în cele 14 etape din LNBM scurse până acum au acumulat două victorii, cu Poli Iași și Dinamo, iar în clasament timișorenii sunt pe locul 10 cu 15 puncte, 2/11. Cele cinci înfrângeri consecutive au coborât gruparea gălățeană pe locul opt, poziția a opta este ultima care asigură prezența în play-off la finalul celor două faze din sezonul regulat, în 13 jocuri disputate Phoenix a acumulat 19 puncte 6/7 victorii – înfrângeri. Poziția gălățenilor este amenințată de Mureș Târgu Mureș, locul 9, 5/7, un meci mai puțin disputat, cu Timba Timișoara

Meciul de sâmbătă va fi transmis în direct de FRB TV, canalul de youtube al Federației Române de Baschet. De altfel, și în etapa a XVI-a evoluția băieților de la Phoenix poate fi urmărită în direct, joi, 25 ianuarie, de la ora 19.15, echipa pregătită de Florin Nini va juca la Oradea cu CSM CSU, meci ce va fi transmis în direct la Digi Sport.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal