BASCHET: Phoenix joacă duminică la Pitești, în direct la Digi Sport

13
În Liga Națională de Baschet Masculin se dispută în acest weekend meciurile din etapa a XIV-a, rundă în care cei de la Phoenix vor juca al patrulea meci consecutiv în deplasare. Duminică, 14 ianuarie, de la ora 20.00, băieții pregătiți de Florin Nini vor juca la Pitești, Sala Trivale, cu cei de la BCMU FC Argeș Pitești, meciul urmând să fie transmis în direct la Digi Sport.
Jocul din Trivale este abordat de Phoenix după o serie de patru înfrângeri consecutive, 73 – 83 cu SCM Timișoara, 75 – 91 la Cluj, cu U BT, 78 – 85 la Târgu Mureș și 84 – 93 la Craiova cu SCMU. În clasamentul din LNBM, după cele patru înfrângeri, Phoenix este pe locul opt cu 6/6, 18 puncte, la egalitate cu echipa de pe locul șapte SCMU Craiova. 
De partea cealaltă echipa din Pitești este pe locul șase în LNBM, ultima poziție care asigură prezența în top 6 LNBM la finalul sezonului regulat. Argeșenii au jucat 13 meciuri în actuala ediție de campionat, iar linia statistică a argeșenilor este 8/5, 21 de puncte. În 2018 Pitești-ul a jucat două meciuri, unul pierdut pe teren propriu, scor 81 – 82, cu campionii de la U BT Cluj – Napoca, iar al doilea a fost câștigat cu scorul 81 – 74, la Timișoara. 
Meciul tur, de la Galați, a fost pierdut de Phoenix cu scorul 56 – 69 (13 – 16, 16 – 16, 21 – 19, 6 – 18). Față de meciul din tur pentru Phoenix nu mai evoluează americanul Cameron Rundles, cel mai bun marcator al gălățenilor, în schimb la Pitești ar putea evolua fundașul Jarvis Threatt, detalii aici. Jocul de la Pitești va fi arbitrat de: Alin Faur, Șerban Rășoaga și Mate Andras Stretea, în timp ce comisra din partea FR Baschet va fi Svetlana Simion.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal