BASCHET: Phoenix a pierdut duelul de play-off de la Târgu Mureș

7
Echipa masculină de la CS Phoenix Galați a pierdut duelul de play-off de la Târgu Mure, cu BC Mureș, joc disputat în cadrul etapei a XII-a din LNBM. Primul joc din 2018 a fost pierdut de Phoenix la o diferență de șapte puncte, scor 78 – 85. Gazdele au intrat în forță în joc și au câștigat primul sfert cu scorul 26 – 17, superioritatea gazdelor s-a văzut pe tabelă și în sfertul secund câștigat de mureșeni cu scorul 26 – 19, parțial după care s-a înregistrat cea mai mare diferență de puncte 54 – 36, -18 Phoenix. Echipa gălățeană a revenit în  repriza a doua și a câștigat cele două sferturi cu 18 – 10 și 24 – 23. În sfertul trei Phoenix a fost cel mai aproape de egalare, a revenit la doar două posesii, scor 65 – 61.
Cel mai bun marcator de la Phoenix a fost Phillip Miller cu 24 de puncte (4X3), pentru Phoenix au mai marcat: Pavlovic 19p, Kalve 14p (4X3), Gugino 12p, Hadzifezovic 4p, Sabău 3p, Petrișor 2p. În urma înfrângerii de la Târgu Mureș Phoenix este pe locul 7 în LNBM cu 17 puncte, 6 – 5 victorii înfrângeri. 
Pentru Phoenix urmează alte două jocuri în deplasare, miercuri, 10 ianuarie, gălățenii vor juca restanța de la Craiova, cu SCMU, joc amânat în finalul anului trecut, iar duminică, 14 ianuarie, de la ora 20.00, Phoenix va juca pe terenul celor de la BCMU Pitești, meci ce va fi transmis în direct la Digi Sport.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal