BASCHET: Phoenix a pierdut restanța de la Craiova. A patra înfrângere consecutivă pentru gălățeni

50
Echipa masculină de la Phoenix a înregistrat a patra înfrângere consecutivă în LNBM. Într-un meci restant din etapa a XI-a Phoenix a pierdut cu scorul 84 – 93, jocul de la Craiova cu SCMU. Gazdele au început mai bine meciul și au câștigat primul parțial cu scorul 28 – 22. Phoenix a revenit în joc în sfertul secund, cu 5.23 minute înainte de pauza mare, Miller a egalat pe tabelă la 30. După mai multe momente de egalitate Phoenix s-a desprins în finalul sfertului cu o triplă a lui Kalve și Hadzifezovic, omul finalului de repriză, iar la pauza mare Phoenix avea avantaj de 5 puncte, scor 47 – 42.
Echipa câștigătoare a jocului s-a decis în al treilea parțial al jocului. Cu 3.56 minute înainte de finalul parțialului Phoenix avea avantaj de 11 puncte, scor 65 – 54. Până la finalul sfertului trei Phoenix nu a mai marcat deloc, în schimb echipa de Craiova a marcat 16 puncte, a reușit un parțial 16 – 0!, cu care s-a instalat la conducere, scor 70 – 65, după trei sferturi. Ultima secvență a jocului a fost câștigată de echipa gazdă cu scorul 23 – 19. 
Tony Gugino a fost cel mai bun marcator al jocului cu 24 de puncte marcate. Pentru Phoenix au mai marcat: Hadzifezovic 17p, Miller 13p, Sabău 12p, Andrei 7p, Kalve 6p, Pavlovic 5p. După jocul de la Craiova Phoenix și SCMU sunt la egalitate 6 – 6, 18 puncte, locurile 7 – 8. Pentru Phoenix urmează un nou meci în deplasare, 14 ianuarie, de la ora 20.00, la Pitești cu BCMU.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal