BASCHET: Test dificli pentru Phoenix, la Oradea, în direct la Digi Sport

8
În Liga Națională de Baschet Masculin sunt programate în aceste zile meciurile din etapa a XVI-a din sezonul regulat. Etapa va fi deschisă joi, 25 ianuarie, la Oradea, cu jocul dintre gazdele CSM CSU Oradea și Phoenix Galați. Meciul este programat să se dispute începând cu ora 19.15, în Arena ”Antonio Alexe” din Oradea și urmează să fie transmis în direct de Digi Sport 4
Jocul cu echipa din Oradea se anunță extrem de dificil, gruparea bihoreană este una dintre echipele de top din LNBM, iar ultimele trei jocuri au fost încheiate de orădeni cu victorii la peste 100 de puncte marcate (108 – 55 cu Mureș Târgu Mureș, 113 – 56 cu Poli Iași, meci disputat la Galați, și 104 – 65 cu Dinamo București). În ierarhia din prima ligă masculină de baschet CSM CSU Oradea, campioana din urmă cu două sezoane, este pe locul cinci cu linia statistică 10/5, 25 de puncte acumulate în 15 jocuri.   
Prin victoria, scor 96 – 67, din etapa precedentă cu Timba Timișoara cei de la Phoenix au întrerupt seria celor cinci înfrângeri consecutive în LNBM. Jocul de la Oradea este abordat de Phoenix de pe locul opt în LNBM, poziție care la finalul celor două faze din sezonul regulat al LNBM asigură calificarea în play-off, cu o linie de clasament echilibrată 7/7, victorii – înfrângeri, 21 de puncte, un punct, și o victorie, mai puțin decât echipa de pe locul șapte SCMU Craiova. Phoenix are în fața orădenilor avantajul victoriei din tur. La Galați, în debutul lunii noiembrie, Phoenix a trecut de echipa din Oradea cu scorul 89 – 86. 
Pe lângă duelurile din LNBM Phoenix și CSM CSU Oradea se vor întâlni și în faza sferturilor de finală din Cupa României. Meciul din sferturile Cupei este programat să se dispute în cadrul turneului final, Final 8, la Sfântu Gheorghe, la data de 10 februarie.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal