Cupa de Iarnă continuă cu meciurile din zona Tecuci

56
Duminică, 28 ianuarie, la Tecuci, în Sala Sporturilor din localitate, sunt programate să se dispute meciurile din zona doi, zona Tecuci, de la Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”. La turneul de la Teuci vor participa cinci echipe: Avântul Drăgănești, (Liga a IV-a), Juventus Toflea, (Liga a IV-a), Viitorul Umbrărești (Liga a IV-a), Muncitorul Ghidigeni, (Liga a IV-a), și Gloria Ivești, (Liga a IV-a). 

Turneul de la Teuci va debuta de la ora 10.00, cu jocul dintre Avântul Drăgănești și Juventus Toflea, urmat de jocul Viitorul Umbrărești – Muncitorul Ghidigeni, iar de la ora 11.40, favorita turneului, Gloria Ivești, va juca cu cei de Juventus Toflea. Meciurile din turneu se vor disputa după sistemul fiecare cu fiecare, iar programul zonei de la Teuci este: ora 12.30, Avântul Drăgănești – Muncitorul Ghidigeni, 13.20, Viitorul Umbrărești – Gloria Ivești, ora 14.10, Juventus Toflea – Muncitorul Ghidigeni, ora 15.00, Avântul Drăgănești – Viitorul Umbrărești, ora 15.50, Gloria Ivești – Muncitorul Ghidigeni, ora 16.40, Juventus Toflea – Viitorul Umbrărești, ora 17.25, Avântul Drăgănești – Gloria Ivești. 
Câștigătoarea turneului de la Tecuci va obține calificarea la turneul final al Cupei de Iarnă, Galați – 11 februarie. La turneul final de la Galați a obținut deja calificarea Zimbrul Slobozia Conachi după ce a câștigat zona de la Cudalbi.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal