”Dublă” cu Progym pentru Dunărea, meciuri importnate pentru calificarea în play-off

32
Hocheiștii de la Dunărea revin în acest weekend la meciurile din Campionatul Național de Seniori. Vineri și sâmbătă, 2 – 4 februarie, gălățenii vor susține două jocuri cu Progym Gheorgheni. Primul meci este programat pentru vineri, 2 februarie, de la ora 18.30, la Galați, Patinoarul Dunărea, urmând ca duminică, 4 februarie, de la ora 18.30, cele două echipe să joace la Gheorgheni.

Înaintea celor două jocuri cu harghitenii Dunărea este pe locul patru în clasamentul Campionatului Național de Seniori, ultima poziție care asigură
prezența în play-off, cu 32 de puncte din 26 de jocuri, în timp ce
Steaua, adversara gălățenilor pentru un loc în play-off, este pe locul cinci, 27 de puncte, din 27 de jocuri.
La cele 27 de puncte ale steliștilor se adaugă și cele șase virtual
câștigate din ”dubla” cu Sportul Studențesc, meciuri ce se vor disputa la
sâmbătă – duminică, 3 și 4 februarie, la Patinoarul Olimpic din Brașov. Cu cele șase puncte
pe care Steaua le poate câștiga cu ușurință în meciul cu Sporul
gruparea bucureșteană depășește Dunărea în clasament cu un punct, astfel că gălățenii sunt obligați să scoată punct(e) în meciurile rămase de disputat pentru a obține calificarea în play-off.

În afara celor două jocuri cu Progym, locul trei 48 de puncte, 26 de jocuri, Dunărea mai are de disputat două meciuri cu Corona Brașov – campioana
României, locul doi în clasament, reprogramate pentru 15 și 16 februarie, la Galați. Legat de jocurile cu Progym Gheorgheni, din cele cinci jocuri disputate în acest sezon gălățenii au câștigat unul singur, scor 4 – 0, la Gheorgheni. Pe lângă dubla de șase puncte cu cu Sportul cei de la Steaua mai au de jucat un meci cu Corona Brașov, meci programat pentru 19 februarie, jocul dintre cele două echipe va fi și ultimul din sezonul regulat al Campionatului Național de Seniori.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal