Fotbal old – boys și volei, ingredientele zilei de sâmbătă la ”Polivalentă”

49
foto: Phoenix Galați
Zi plină la Sala Sporturilor Dunărea sâmbătă, 27 ianuarie. Două meciuri de volei și  un turneu de fotbal old – boys vor fi ingredientele celui de al doilea cuplaj al anului de la ”Polivalentă”. De la ora 11.00, în deschiderea zilei maraton, echipa feminină de volei CSU Galați va juca, în etapa  XI-a din Divizia A2, cu CSM Focșani. Echipa gălățeană conduce seria Est din liga secundă feminină de volei cu 28 de puncte din zece jocuri, șapte puncte mai mult decât adversarele de sâmbătă. Gălățencele au șase puncte avans față de principalele urmăritoare Rapid București și CS Medgidia, echipele de pe locurile doi și trei. 
După jocul fetelor, începând cu ora 13.00, este programat să înceapă turneul de fotbal old – boys ”Campionii din Oțel”. Cu prilejul turneului de sâmbătă fostul jucător, și antrenor, de la Oțelul, Daniel Florea, se va retrage din activitatea de jucător. Șase echipe, împărțite în două grupe, vor participa la reuniunea de sâmbătă: Oțelul, Naționala Artiștilor Fotbaliști și Naționala Jurnaliștilor vor compune o grupă, iar Steaua, Dinamo și Rapid vor fi echipele din cealaltă grupă. Turneul va fi deschis de jocul dintre echipele old – boys Steaua – Dinamo, urmat de jocul dintre Oțelul și Naționala Jurnaliștilor. La finalul meciurilor din faza grupelor primele două clasate din fiecare grupă vor juca în semifinale, urmând ca învingătoarele să joace în finala turneului. Cu prilejul evenimentului de sâmbătă pe parchetul din Polivalentă vor evolua jucători precum: Tudorel Pelin, Viorel Ion, Cristi Brăneț, Daniel Florea sau Dorinel Munteanu, Cosmin Contra, dar și căpitanul Naționalei Artiștilor Fotbaliști gălățeanul Adrian Enache. 
Ziua maraton se va încheia cu un meci din Divizia A1 de volei masculin. De la ora 19.30, este programat să înceapă jocul din etapa a XVII-a dintre Arcada și CS ”U” Cluj – Napoca.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal