HANDBAL: CSU Danubius continuă seria înfrângerilor din deplasare

17
Echipa feminină CSU Danubius a început cu o înfrângere jocurile oficiale din anul 2018. Chiar dacă au întâlnit un adversar mai slab cotat, U Cluj – Napoca avea o singură victorie înaintea meciului, echipa gălățeană a pierdut jocul de la Cluj – Napoca, cu U, scor 32 – 26.  
Prima parte a jocului s-a încheiat cu scorul 12 – 10 pentru gazde. Gazdele au început mai bine, iar în minutul 11 aveau avantaj de patru goluri, scor 6 – 2, echipa gălățeană trecând peste zece minute în care nu a marcat. Prin golurile Elenei Livrinikj Danubius a revenit în joc și s-a apropiat la două goluri cu cinci minute înainte de pauză, ecart ce avea să rămână până la finalul reprizei inaugurale. În prima parte defensiva gălățeană a suferit o pierdere importantă Tamara Bokaric a păsărit terenul accidentată.  În primele zece minute din repriza a doua CSU a repetat evoluția din ultima parte a reprizei de debut. Gălățencele au reușit să egaleze, 15 – 15 Elena Livrinikj, chiar și într-un moment al jocului în care evoluau în dublă inferioritate numerică. La fel ca în prima parte a urmat o perioadă în care gălățencele nu au reușit să marcheze iar gazdele au luat avans important pentru a se desprinde. 
 
Înfrângerea de la Cluj – Napoca este a șaptea pentru echipa gălățeană, iar în clasament, după 11 etape din Liga Florilor CSU Danubius este pe locul 10 cu 12 puncte. Echipa gălățeană a pierdut toate cele cinci jocuri disputate în deplasare. Pentru CSU Danubius urmează jocul de pe teren propriu cu HC Zalău, 17 ianuarie, în penultima etapă a turului LNHF.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal