HOCHEI: Dunărea a pierdut categoric jocul cu SC Miercurea Ciuc

17
Hocheiștii de la Dunărea au pierdut primul meci de pe teren propriu din anul 2018. Restant din finalul săptămânii trecute jocul cu Sport Club Miercurea Ciuc a fost pierdut de gălățeni cu scorul 1 – 7. Dunărea a putut să țină piept liderului Campionatului Național de Seniori o repriză, prima, încheiată la egalitate, scor 1 – 1.
Donatas Kumeliauskas, din pasa lui Sergi Chernenko, a deschis scorul, rapid, în secunda 43 a jocului. Harghitenii egalat după 16 minute de joc, moment al jocului în care evoluau în superioritate numerică. Celelalte două reprize ale jocului s-au încheiat cu scorul 3 – 0 pentru oaspeți. De remarcat că harghitenii au abordat jocul fără o parte din jucătorii de bază, în timp ce Dunărea se confruntă cu probleme de efectiv, după plecările și accidentările din ultima perioadă.
Dunărea: Laszlo Arnold, Alexandru Bogdan Popa – portari; 
Ivan Zhelton, Ciprian Țapu  – Orban Szilard, Pal Zsombor – Hildebrand Szabolcs, Antal Elod – fundași; 
Donatas Kumeliauskas, Mykola Kolyada, Sergi Chernenko – Adrian Irimia, Anton Cristian Popa, Lorincz Levente, Remus Gheorghe, Andriy Butochnov, Denis Diaconu, Remus Gheorghe – atacanți;
Cristi Munteanu și Vitali Donika – antrenori. 
În această săptămână hocheiștii de la Dunărea mai aun programate alte două jocuri, 19 – 20 ianuarie, la Brașov, cu Corona.     
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal