HOCHEI: Dunărea a pierdut și al doilea joc din ”dubla” de la Brașov

28
După înfrângerea de ieri, scor 0 – 7, hocheiștii de la Dunărea au pierdut și al doilea meci al dublei de la Brașov, cu Corona, din Campionatul Național de Seniori. Înfrângerea din al doilea meci a fost la aceeași diferență ca în primul de șapte goluri, scor 10 – 3. 
La prima pauză Corona a intrat în avantaj cu scorul 1 – 0, în treimea secundă gazdele s-au impus cu scorul 6 – 1, pentru Dunărea a marcat Anton Cristian Popa, din pasa lui Donatas Kumeliauskas, la scorul 5 – 0, iar scorul ultimei treimi a fost 3 – 2 pentru gazde, golurile gălățenilor au fost marcate de Andriy Butochnov, din pasa lui Anton Cristian Popa, la scorul 8 – 1, și Mykola Kolyada, pasă Anton Cristian Popa, pentru scorul 10 – 3. 
Dunărea: Bogdan Alexandru Popa, Laszlo Arnold – portari;

Ivan Zheltov, Hildebrand Szabolcs, Ordan Szilard, Ciprian Țapu, Pal
Zsombor, Elod Antal
– fundași;

Anton Cristian Popa, Donatas
Kumeliauskas, Lorincz Levente, Remus Gheorghe, Mykola Kolyada, Andriy
Butochnov, Sergy Chernenko, Adrian Irimia, Dragoș Petrică
– atacanți;
Cristi Munteanu și Vitali Donika – antrenori. Statistica oficială a
jocului aici
După cele două jocuri de la Brașov, în clasamentul din Campionatul Național de Seniori, Dunărea este pe locul patru cu 32 de puncte din 26 de jocuri, opt puncte, dar și un meci în plus față de echipa de pe locul cinci, Steaua București. Pentru Dunărea urmează, conform programării inițiale, două jocuri cu Progym Gheorgheni. Primul meci este programat pentru 2 februarie, la Galați, iar al doilea pentru 4 februarie, la Gheorgheni.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal