HOCHEI: După victoria Stelei de la Gheorgheni, Dunărea este aproape să rateze accederea în play-off

31
În Campionatul Național de Seniori s-a disputat vineri, la Gheorgheni, jocul dintre cei de la Progym și Steaua Rangers București. Jocul s-a încheiat cu un rezultat greu de anticipat, scor 6 – 0, pentru ”militari”. Cu cele trei puncte câștigate la Gheorgheni, cât și cu cele șase virtual câștigat din jocurile cu Sportul, Steaua depășește Dunărea în clasament. 
În acest moment Dunărea este pe locul patru, ultima poziție care asigură prezența în play-off, cu 32 de puncte din 26 de jocuri, în timp ce Steaua este pe locul cinci, 27 de puncte, din același număr de jocuri 26, conform clasamentului de aici. La cele 27 de puncte ale steliștilor se adaugă cele șase virtual câștigat din ”dubla” cu Sportul Studențesc, meciuri ce se vor disputa la 3 și 4 februarie, la Patinoarul Olimpic din Brașov. Cu cele șase puncte pe care Steaua le poate câștiga cu ușurință în meciul cu Sporul gruparea bucureșteană depășește Dunărea în clasament cu un punct.  
Pentru a obține calificarea în play-off-ul Campionatului Național de Seniori Dunărea trebuie să scoată puncte din cele patru jocuri rămase de disputat până la finalul sezonului regulat. Vineri, 2 februarie, de la ora 18.30, Dunărea are programat meci, la Galați cu Progym Gheorgheni, iar duminică, 4 februarie, gălățenii vor juca pe terenul harghitenilor. Pe lângă cele două jocuri cu Progym, echipa de pe locul trei, Dunărea mai are de jucat două meciuri cu Corona Brașov – campioana României, locul doi în clasament, (re)programate pentru 15 și 16 februarie, la Galați, conform programării de aici. Misiunea gălățenilor de a scoate puncte din jocurile cu Progym și Corona va fi aproape imposibilă în condițiile unui lot subțiat numeric și valoric, după plecările din ultimul timp de la echipă. În acest sezon Dunărea a învins o singură dată Progym, scor 4 – 0, la Gheorgheni, din cinci jocuri, iar cu ”lupii” din Brașov gruparea gălățeană a câștigat la fel un singur joc (după executarea șuturilor de penalitate), în debutul sezonului, la Galați.
În afara celor două jocuri cu Sportul, de la Brașov, Steaua mai are de jucat cu Progym Gheorgheni, duminică, 28 februarie, și Corona Brașov, 19 februarie, de altfel, meciul dintre Steaua și Corona va închide sezonul regulat din Campionatul Național de Seniori.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal