HOCHEI: Înfrângere pe terenul ”lupilor” pentru Dunărea

29
Primul meci din cele două în care hocheiștii de la Dunărea întâlnesc echipele românești din Erste Liga a fost pierdut de hocheiștii de la Dunărea. Disputat la Patinoarul Olimpic din Brașov, jocul cu campionii de la Corona Wolves Brașov a fost pierdut de Dunărea cu scorul 2 – 5 (0 – 1, 0 – 2, 2 – 2). 
Corona s-a distanțat la 3 – 0 după două  reprize, prin golurile marcate de Csiki Zoltan, Martin Saluga și Biro Matyas. În minutul 5 din ultima treime Sergei Chernenko, din pasa lui Donatas Kumeliauskas a redus din diferență, iar la jumătatea ultimei reprize Donatas Kumeliauskas, din pasa lui Ivan Zheltov,  a fructificat un moment de superioritate numerică și a redus diferența la un singur gol, scor 3 – 2. Ultimul cuvânt în meci l-au ”lupii” iar Zabludovski și Walls au stabilit scorul final al jocului 5 – 2.  

Dunărea: Bogdan Alexandru Popa, Arnold Laszlo – portari;

Ivan Zheltov, Orban Szilard, Vladimir Romanenko, Ciprian Țapu, Elod Antal, Pal Zsombor – fundași;

Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Donatas Kumeliauskas, Lorincz Levente, Remus Gheorghe, Mykola Kolyada, Andriy Butochnov, Szocs Szabolcs, Sergei Chernenko, Adrian Irimia, Dragoș Petrică – atacanți, Cristi Munteanu și Vitalii Donika – antrenori. Echipa din Brașov este pregătită de fostul antrenor de la Dunărea slovacul Julius Penzes.

Statistica oficială a jocului aici. Mâine, 12 ianuarie, de la ora 18.30, Dunărea va juca la Miercurea Ciuc cu Sport Club.   

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal