Marți debutează UEFA Futsal Euro 2018 cu trei gălățeni în lotul României

5
Echipa națională de futsal a României va debuta miercuri la turneul final al Campionatului European, UEFA Futsal Euro 2018. La competiția din Slovenia echipa României va juca în grupa C alături de echipele reprezentative ale Portugaliei și Ucrainei. Miercuri, de la ora 19.00, în direct la Pro X (fostul Sport.ro TV), echipa României va juca cu puternica reprezentativă a Portugaliei, în timp ce al doilea meci din grupă este programat pentru vineri, 2 februarie, de la ora 21.45, cu echipa Ucrainei, meciul va fi transmis în direct la Pro X (fostul Sport.ro TV).
În lotul cu care România abordează turneul final al Campionatului European – Slovenia 2018, Galați-ul este reprezentat de trei sportivi. Octavian Cireș, 25 de ani, jucător legitimat la United Galați clubul vicecampion al României. Cireș a jucat în cariera lui doar pentru secția de futsal a Clubului Sportiv United Galați. Petrișor Toniță, portar, 26 de ani, sportiv lansat în futsal la Galați, la CS United, club cu care a devenit vicecampion al României în anul 2011. Toniță este jucătorul celor de la Autobergamo Deva, campioana României. Florin Ignat, 35 de ani, lansat la Galați, Ignat joacă de mai multe sezoane la Autobergamo Deva echipă cu care a câștigat titlul în România din postura de antrenor – jucător. 
Altfel, în lotul cu care România abordează jocurile de la UEFA Futsal Euro 2018 se regăsește un fost jucător la United Galați, Vlad Iancu (Informatica Timișoara). Portarul de 40 de ani a jucat la Galați, sub comanda lui David Asandei, în sezonul 2011 – 2012.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal