Modificări în regulamentul de organizare a jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a

32
Comitetul Executiv din cadrul Federației Române de Fotbal a făcut unele modificări în regulamentul de de disputare a meciurilor de baraj de promovare în Liga a III-a. Una dintre principalele modificări ale regulamentului se referă la introducerea grupelor regionale din care vor fi împerecheate echipele pentru meciurile de baraj. Județul Galați a fost inclusă în grupa a VII-a, Regiunea 7, alături de județele: Brăila, Tulcea, Constanța Buzău și Vrancea. Astfel, campioana județului Galați va întâlni la jocurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a una dintre campioanele județelor mai sus amintite. 
În Liga a IV-a Galați lupta pentru prima poziție este mai deschisă ca niciodată. Pentru locul care asigură prezența la baraj se luptă patru echipe: Unirea Braniștea, locul 1, 31 de puncte, CSU Dunărea de Jos, locul 2, 30 de puncte, Zimbrul Slobozia Conachi, locul 3, 30 de puncte și Gloria Ivești, locul 4, 28 de puncte, toate cu câte 12 jocuri disputate.
La Brăila campioana de toamnă este Viitorul Ianca, urmată la două puncte de cei de la CS Făurei, în Tulcea lider după prima parte a sezonului este echipa Șoimii Topolog cu cinci puncte avans față de echipa de pe locul doi Abrumin Măcin. CS Medgidia conduce în Constanța două punte avans față de cei de la Viitorul Fîntînele, locul doi. La Buzău conduce SCM Gloria Buzău, două puncte mai mult decât cei de la Voința Lanurile. Campionatul Ligii a IV-a din Vrancea se deosebește de celelalte din regiune. Primul eșalon fotbalistic județean se numește Superliga Altdorf Tehnic, iar echipele sunt împărțite în tei grupe. Liderii din clasamentele intermediare din cele trei grupe sunt: Sportul Ciorăști, CSC Dumbrăveni și Mausoleul Mărășești.   
Meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a se vor disputa în dublă manșă, turul la data de 16 iunie, ora 18.00, returul pe data de 23 iunie, de la ora 17.30. Împerecherea echipelor cât și ordinea de disputare a jocurilor va fi stabilită prin tragere la sorți de FRF.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal