Quantum Club a câștigat zona Galați de la Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”

96
Sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 3, a găzduit duminică meciurile din zona 3 de la Cupa de Iarnă, competiție organizată în memoria fostului președinte al Asociației Județene de Fotbal Galați, Nicolae Rainea – fostul mare arbitru internațional. 
La zona de la Galați au participat, pe lângă cele două echipe gălățene din Liga a IV-a, CSU ”Dunărea de Jos” locul doi în primul eșalon fotbalistic județean după ce s-au disputat meciurile din tur, și Quantum Club Galați, locul 6 în Liga a IV-a, Avântul Vânători, locul 11 în Liga a IV-a, și Lascăr Schela, locul 8 în Liga a V-a. Turneul a fost câștigat de cei de la Quantum Club Galați după o ”finală” decisă la loviturile de departajare în fața viceliderului din Liga a IV-a, CSU ”Dunărea de Jos”. Campioana zonală a învins cu scorul 3 – 1 Avântul Vânători în primul meci al turneului, apoi au trecut, scor 2 – 1, de Lascăr Schela, iar în ”finală” Quantum Club a trecut cu scorul 3 – 2, după executarea loviturilor de departajare, de studenții de la Universitatea ”Dunărea de Jos”. De partea cealaltă studenții au învins în primul meci al turneului Lascăr Schela, scor 2 – 0, apoi au trecut de Avântul Vânători cu scorul 5 – 2. În celălalt meci al turneului, în care practic s-au jucat locurile 3 – 4 Avântul Vânători a învins Lascăr Schela cu scorul 10 – 4. 
La turneul de  la Galați lotul învingătorilor a fost: Claudiu Păduraru, Lucian Cojocaru – portari; Adrian Huhulea (căpitan), Dănuț Damian, Andrei Doru, Adrian Palaghia, Mădălin Călin, Daniel Roșca, Valentin Verner, Petrică Stase, Ionuț Velichi, Bogdan Petrică, jucători de câmp.

”Obiectivul era sa câștigam zona și să ajungem la turneul fina al competiției. La turneul final sigur sunt alte echipe favorite, dar noi vrem să obținem locurile doi – trei”, ne-a spus președintele Quantum Club Galați, Iulian Oprea despre obiectivele echipei de la actuala ediție a Cupei de Iarnă. La turneul de duminică unul dintre cei doi portari de la Quantum, Claudiu Păduraru a fost desemnat portarul turneului

Turneul final al Cupei de Iarnă se va disputa la Galați la data de 11 februarie, iar la ultimul act al competiției au obținut calificarea: Zimbrul Slobozia Conachi, Gloria Ivești și Quantum Club Galați. A patra echipă calificată la turneul final se va cunoaște după meciurile din zona 4. Ultima zonă a competiției se va disputa duminică, 4 februarie, la Șendreni. 

Altfel, despre reluarea pregătirilor pentru partea a doua a campionatului Ligii a IV-a președintele de la Quantum Club, Iulian Oprea, ne-a spus că antrenamentele vor fi reluate la 15 februarie, deocamdată fără meciuri amicale programate.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal