România a învins Moldova în meci de pregătire pentru UEFA Futsal Euro 2018

13
Înainte de meciurile de la UEFA Futsal Euro 2018, Campionatul European de Futsal, echipa națională a României susține două meciuri de pregătire, la Deva, cu echipa similară a Republicii Moldova. Primul joc, disputat duminică, s-a încheiat cu victoria României, scor 5 – 4, după ce la pauză echipa națională a României conducea, scor 3 – 2, urmând ca luni, 22 ianuarie, de la ora 18.00, tot la Deva, cele două echipe să susțină al doilea joc.
Acțiunea de la Deva este și un duel inedit între jucători de la United Galați sau lansați la clubul gălățean. În echipa României a evoluat Octavian Cireș, jucător legitimat la United, în timp ce poarta ”tricolorilor” a fost apărată, din postura de titular, de Petrișor Toniță, jucător lansat la United Galați, care acum evoluează la Autobergamo Deva. De partea cealaltă pentru selecționata de peste Prut au evoluat, în prima linie, Constantin Burdujel – jucătorul anului 2017 în Republica Moldova, și Andrian Lașcu – cel mai bun jucător de futsal din Republica Moldova în anul 2016, ambii jucători la vicecampioana României, United Galați
La UEFA Futsal Euro 2018, competiție ce se va disputa în Slovenia, la Ljubljana, România va juca în Grupa C alături de echipele naționale ale Portugaliei și Ucrainei. România va debuta la Euro 2018 miercuri, 31 ianuarie, în compania Portugaliei, iar vineri, 2 februarie, România va juca cu echipa Ucrainei. Grupa se va încheia duminică, 4 februarie, cu jocul dintre Portugalia și Ucraina. După ce se vor disputa meciurile din faza grupelor primele două clasate se vor califica în faza sferturilor de finală.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal