Turneu de la Cupa de Iarnă, duminică, la Galați

24

După ce a debutat săptămâna trecută cu meciurile din zona 1, în care au participat echipele din zona Cudalbi, Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”, competiție ce se dispută în sală în organizarea Asociației Județene de Fotbal Galați,  continuă duminică, 28 ianuarie, cu jocurile din zona 2, Galați, și zona 3 Tecuci. 
Zona de la Galați se va disputa la Sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 3, Bulevardul Dunărea nr. 60, cu participarea a patru echipe: CSU ”Dunărea de Jos” Galați, locul doi în Liga a IV-a după ce s-au disputat meciurile din tur, Quantum Club Galați, locul 6 în Liga a IV-a, Avântul Vânători, locul 11 în Liga a IV-a, și Lascăr Schela, locul 8 în Liga a V-a. Zona va debuta de la ora 10.00, cu jocul dintre Avântul Vânători și Quantum Club Galați și va continua, de la ora 10.50, cu disputa dintre CSU ”Dunărea de Jos” și Lascăr Schela. Turneul va continua după programul: ora 11.50, Quantum Club – Lascăr Schela, ora 12.40, Avântul Vânători – CSU ”Dunărea de Jos”, ora 13.40, Lascăr Schela – Avântul Vânători, ora 14.30, CSU ”Dunărea de Jos” – Quantum Club. La finalul meciurilor din grupă se vor disputa jocurile pentru stabilirea clasamentului final. Echipa câștigătoare va obține calificarea la turneul final al Cupei de Iarnă ”Nicolae Rainea”. 
Zimbrul Slobozia Conachi (foto), locul 3 în Liga a IV-a după meciurile din tur, este prima echipă calificată la turneul final al competiției după ce a câștigat jocurile din zona 1, de la Cudalbi. Duminică, 28 februarie, echipele: Avântul Drăgănești, (Liga a IV-a), Juventus Toflea, (Liga a IV-a),
Viitorul Umbrărești (Liga a IV-a), Muncitorul Ghidigeni, (Liga a IV-a),
și Gloria Ivești, (Liga a IV-a), vor susține, la Tecuci, meciurile din zona doi a competiției. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal