VOLEI: CSU Galați și Arcada joacă sâmbătă la Sala Sporturilor Dunărea

53
Cele două echipe gălățene de volei, CSU și Arcada, au programate sâmbătă, 27 februarie, noi meciuri pe teren propriu. Prima care va juca va fi echipa feminină de la CSU Galați. De la ora 11.00, la Sala Sporturilor Dunărea, liderul seriei Est din liga secundă feminină va juca primul meci de pe teren propriu din acest an cu CSM Focșani. 
CSU Galați conduce în clasamentul seriei Est din A2 cu 28 de puncte din 10 jocuri, setaveraj 29 – 4, în timp ce echipa din Focșani este pe locul patru în clasamentul seriei cu cu 21 de puncte din 10 jocuri. Gălățencele au un avans de șase puncte față de urmăritoare, Rapid București și CS Medgidia, ambele cu câte 22 de puncte. Jocul va fi arbitrat de Costin Dtan, arbitru A1, din București, și Mariana Lăcraru, arbitru A2, din București. 
Ultimul eveniment al zilei de sâmbătă, de la Sala Sporturilor, va fi jocul din prima ligă masculină de volei dintre Arcada și ”U” Cluj – Napoca. După înfrângerea de la Baia Mare, cu Știința Explorări, Arcada a coborât pe locul trei în clasamentul Diviziei A1 masculine, 37 de puncte, 16  jocuri. Echipa din Cluj – Napoca este pe locul zece în clasament cu 11 puncte în 16 jocuri. Jocul este programat să înceapă de la ora 19.30, și va fi arbitrat de Florin Vasile Bosi – arbitru A1, din București, și Mihai Coman, arbitru A2, din București.
 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal