VOLEI: Etapă intermediară în Divizia A1. Arcada joacă la Baia Mare

14
Campionatul Diviziei A1 masculine de volei programează miercuri, 24 ianuarie, prima etapă intermediară din acest sezon, runda cu numărul XVI. Gruparea gălățeană Arcada are programată în etapa intermediară o deplasare lungă, la Baia Mare, unde, de la ora 18.00, va juca cu cei de la Știința Explorări. 
Intermediara este abordată de Arcada de pe locul doi în clasamentul Diviziei A1, gălățenii urcat pe poziția secundă după jocurile din etapa a XV-a. În 15 jocuri disputate Arcada a acumulat 37 de puncte, două mai mult decât Tricolorul Ploiești, locul trei, la patru puncte în spatele liderului Steaua București. Gazdele jocului de miercuri, Știința Explorări Baia Mare ocupă locul nouă, din 12, în clasament cu 13 puncte acumulate în 15 jocuri. În tur, la Galați, Arcada s-a impus în patru seturi, scor 3 – 1. 
Jocul de la Baia Mare va fi arbitrat de Daniel Hadade, din Zalău, arbitru A1, și Andrei Savu, din Cluj – Napoca, arbitru A2. Etapa a XVI-a din Divizia A1 va fi deschisă marți, cu jocul de la Zalău dintre Steaua București, locul 1, 41 de puncte, și Volei Municipal Zalău, locul patru, 33 de puncte. Echipa de pe locul doi, Tricolorul LMV Ploiești, va juca în etapa XVI-a, pe teren propriu, cu cealaltă echipă din Baia Mare, CSȘ 2 Ukro. 
Etapa a XVII-a din Divizia A1 se va disputa la finalul săptămânii, iar Arcada va juca pe teren propriu, Sala Sporturilor Dunărea, sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 19.30, cu cei de la  CS ”U” Cluj – Napoca.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal